Search
Close this search box.

Baza priložnosti sodelovanja za delodajalce

Vpis v Bazo za delodajalce na Karierni center Posavje je enostaven in brezplačen. Baza je namenjena vsem delodajalcem, ki v Posavju iščejo nove kadre, razpisujejo štipendije in ponujajo projektno ali študentsko delo. Tako lahko odkrijejo mlade talente, še preden stopijo na trg dela.

Z vpisom v Bazo delodajalcev postane podjetje dostopno širšemu krogu iskalcev zaposlitve in kariernih priložnosti, kar povečuje vidnost in ugled na trgu dela. Delodajalci lahko v bazi objavijo svoje ponudbe za mlade in tako pritegnejo potencialne kandidate, ki ustrezajo njihovim potrebam in zahtevam.

Baza omogoča, da podjetja hitreje in učinkoviteje najdejo primerne kandidate, ki so že vpisani med iskalce zaposlitve, kar zmanjšuje čas in stroške, povezane s procesom iskanja in selekcije kandidatov. Delodajalci in iskalci zaposlitve, štipendij, prakse ipd. se preko baze avtomatsko povežejo na podlagi skupnih interesov.

V obrazec enostavno vpišete naziv vašega podjetja, kratek opis sodelovanja in vrsto sodelovanja (kadrovske štipendije, projektno sodelovanje, študentsko delo, zaposlitev ali ostalo). Dodate polni naziv in naslov podjetja ter izberete kategorijo razpisa. Izberete stopnjo in področje izobraževanja, ki ju pričakujete od kandidatov. Na koncu še določite rok prijave in vpišete kontaktno osebo. Za dodatna sporočila in opombe imate na voljo prostor spodaj.

Po kliku gumba »Dodaj oglas« bomo vaš oglas pregledali in ga javno objavili na spletni strani KC Posavje, kjer vas bodo lahko mladi iskalci zaposlitve odkrili.

Bodite del kariernega podpornega okolje in z vpisom v bazo delodajalcev omogočite tudi vi, da mladi poiščejo svojo karierno priložnost v regiji Posavje.

Skip to content