Search
Close this search box.

Karierno svetovanje

Odkrijte svojo karierno pot s pomočjo kariernega svetovanja!

Se odločate glede svoje poklicne poti? Ali pa ste se znašli v dilemi, kje nadaljevati vaše šolanje? Ne skrbite, niste sami! Mladi se vsak dan srečujejo z izzivi pri načrtovanju svoje kariere. Pri sprejemanju tako pomembne odločitve v življenju vam lahko pomaga karierno svetovanje.

V okviru Kariernega centra Posavje nudimo individualno karierno svetovanje, ki ga izvajata karierni svetovalki Šejna Malanović iz Zavoda za mladino in šport Krško in Ana Kramperšek iz Ljudske univerze Krško. Pomagata vam lahko pri raziskovanju vaših interesov, odločitvah glede izbire šole ali študija, iskanju zaposlitve, pripravi življenjepisa ter pri odločitvah o morebitnih prekvalifikacijah, ki bi izboljšale vaše zaposlitvene možnosti na trgu dela.

Karierna pot je lahko razburljiva, a včasih tudi zapletena. Zato smo tu mi, da vam pomagamo najti pravo pot. Naša individualna karierna svetovanja so prilagojena vašim potrebam, saj si želimo, da bi skupaj odkrili vaše talente, sanje in cilje. Verjamemo, da vsak od nas nosi ogromen potencial, ki ga lahko izkoristimo le, če najdemo pravi način.

Torej, če si želite izboljšati svoje karierne možnosti, raziskati svoje potenciale in doseči svoje cilje, se obrnite na naše karierne svetovalce. Skupaj lahko ustvarimo pot do uspeha in živimo življenje brez dolgočasnih služb, saj vemo, da kakovost našega življenja močno vpliva na našo karierno pot. Ne odlašajte, stopite korak naprej k svojemu uspehu tako, da nas kontaktirate.

👇👇👇

Prijavite se na individualno karierno svetovanje k našim kariernim svetovalkam:

Šejna Malanović (sejna.malanovic@zms-krsko.si)

Ana Kramperšek (ana.krampersek@lukrsko.si)

Skip to content