Search
Close this search box.

Podaljšan rok za prijavo udeležencev v projekt Podjetno nad izzive v Posavski regiji (PONI Posavje)

Regionalna razvojna agencija Posavje je na spletni strani www.rra-posavje.si objavila Javni razpis za vključitev v prvo skupino udeležencev projekta Podjetno nad izzive v Posavski regiji (PONI Posavje).

Rok za prijavo udeležencev se podaljšuje do vključno petka 9.2.2024 (velja poštni žig tega dne).

Kdo se lahko prijavi?
V program se lahko vključijo osebe s podjetniško idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v Posavski regiji (občina Bistrica ob Sotli, Občina Brežice, Občina Kostanjevica na Krki, Mestna občina Krško, Občina Radeče, Občina Sevnica), ter da na dan pričetka vključitve z nami podpišejo pogodbo o zaposlitvi za 4 mesece. Udeleženci so za čas programa zaposleni na Regionalni razvojni agenciji Posavje.
 
Postopek prijav
Vključitev v projekt PONI Posavje poteka s prijavo na javni razpis. Razpisna dokumentacija je na voljo na spletni povezavi https://www.rra-posavje.si/projekti/projekt-podjetno-nad-izzive-v-posavski-regiji-poni-posavje

Prijavni obrazec s prilogami lahko oddate osebno v tajništvu ali pošljete priporočeno po pošti na naslov Regionalna razvojna agencija Posavje, Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško do vključno petka 9.2.2024.

Skip to content