Search
Close this search box.

Prihaja vseslovenski Sejem zaposlitvenih priložnosti

Zavodu RS za zaposlovanje je pričel s promocijo vseslovenskega zaposlitvenega Sejma zaposlitvenih priložnosti, enega izmed največjih zaposlitveno-kariernih dogodkov pri nas, ki se bo odvil 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani v organizaciji Zavoda RS za zaposlovanje in v sodelovanju z Ministrstvom za notranje zadeve.

Na njem bo sodelovalo več kot 250 delodajalcev in drugih ključnih partnerjev s področja trga dela, obisk sejma je brezplačen in namenjen različnim ciljnim skupinam obiskovalcev: od šolajoče mladine in študentov, do brezposelnih in tistih, ki so zaposleni, pa iščejo nove zaposlitvene priložnosti, prav tako je dogodek namenjen zaposlenim tik pred upokojitvijo, tujcem, prosilcem za mednarodno zaščito in drugim.

Na dogodku bodo predstavljene vsebine, ki so trenutno zelo aktualne, kot npr. področje zaposlovanja tujcev, informacije o možnostih zaposlovanja in življenja v tujini kot tudi aktualne informacije s področja delovnopravne zakonodaje, zdravja in varstvu pri delu, pokojninskega zavarovanja. Na voljo bodo tudi informacije o možnostih usposabljanja, izobraževanja, štipendiranja, prav tako bodo zainteresirani seznanjeni s poklicno in zaposlitveno rehabilitacijo ter še veliko več.

Celotna prireditev, kjer se bodo delodajalci in partnerji predstavili vsem zainteresiranim, se bo odvijala v B kompleksu Gospodarskega razstavišča (v Marmorni dvorani in njenem preddverju ter v Stebrni dvorani), izjemno pester ter bogat ob sejemski program pa bo potekal kar v 4 dvoranah Povodnega moža, medtem ko bodo v dvorani Urška potekale različne panelne razprave, novinarska konferenca ipd.

Prireditev se bo za obiskovalce odprla ob 10. uri, ob 18. uri pa bomo z njo zaključili.

Več informacij najdete na: bit.ly/sejem-zaposlitvenih-priloznosti  

Skip to content