Search
Close this search box.

Uspešna izvedba Zaposlitveno – kariernega sejma

Območna služba Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje Sevnica je v sredo, 11. 4. 2024, uspešno izvedla Zaposlitveno – karierni sejem v prostorih Kulturnega doma Krško. Dogodek namenjen povezovanju delodajalcev in iskalcev zaposlitve, srednješolcem in vsem, ki iščejo delo, nove zaposlitvene in karierne priložnosti v Posavju. Na sejmu so se predstavila domača podjetja s področja proizvodnih dejavnosti, energetike, gostinstva, turizma, trgovine, zdravstva, socialnega varstva, oskrbe starejših in drugih dejavnosti. Navzoči so bili tudi predstavniki vojske, policije in drugih institucij s področja izobraževanja in regionalnega razvoja.

Dogodek je ponudil številne možnosti navezovanja stikov z delodajalci. Obiskovalci so spoznali aktualna prosta delovna mesta in lahko opravili krajše zaposlitvene razgovore in pridobili informacije o možnostih podpore pri razvijanju podjetniške ideje. Mladi so se zanimali za opravljanje delovne prakse, študentskega dela in možnosti kadrovskih štipendij ter se pobliže spoznali s poklici in veščinami, ki so potrebne na posavskem trgu dela.

V obsejemskem programu so potekale tudi predstavitve samih podjetij in različnih kariernih priložnostih. Dogodka smo se udeležile tudi predstavnice Regionalne razvojne agencije Posavje in predstavile projekt Karierni center Posavje in program Podjetno nad izzive v posavski regiji. Udeleženci in organizatorji so složni v ugotovitvi, da se v Posavju najde priložnost za vsakogar in podpiramo odlično izveden dogodek ter se veselimo prihodnjih kariernih dogodkov.

Informacije o udeležencih: https://www.ess.gov.si/novica/zaposlitveno-karierni-sejem-v-krskem/

#podjetnonadizzive #zaposlitvenokariernisejem

Skip to content