Search
Close this search box.

Vabilo na konferenco z okroglo mizo “Karierna sinergija”

Vljudno vas vabimo na konferenco z okroglo mizo »Karierna sinergija«, ki bo

v torek, 23. aprila 2024, ob 13. uri,v prostorih Kariernega centra Posavje (Cesta krških žrtev 2, Krško).

V sklopu izvajanja projekta Karierni center Posavje (financiran iz Norway grants) smo v Krškem vzpostavili Karierni center Posavje. V projektu izvajamo številne aktivnosti in ena izmed njih je tudi izvajanje aktivnosti centra, in sicer aktivnosti mreženja, v okviru katerega bomo ob zaključku izvajanja projekta izvedli konferenco z okroglo mizo »Karierna sinergija«. S konferenco in okroglo mizo bomo povezali ključne akterje lokalnega okolja za karierno usmerjanje mladih (gospodarstvo, mladi, šolstvo).

V projektnem partnerstvu sodelujemo Regionalna razvojna agencija Posavje, Mestna občina Krško, Zavod za mladino in šport Krško, Ljudska univerza Krško, Območna obrtno-podjetniška zbornica Krško in norveški partner socialno podjetje Collective Innovation iz Osla. Projekt predstavlja inovativen pristop na področju pridobivanja kompetenc za boljšo zaposljivost mladih in kariernega usmerjanja v regiji Posavje.

Naša ciljna skupina pri tem dogodku so mladi, delodajalci in podjetniki, izobraževalne institucije in zainteresirana javnost.

Zaradi lažje organizacije dogodka, prosimo za potrditev udeležbe preko spletne prijave: Konferenco z okroglo mizo »Karierna sinergija«, 23. 4. 2024 (gzs.si)

Skip to content